Michelle Obama me fustan të mrekullueshëm në darkën e fundit si zonjë e parë / FOTO

Michelle Obama përmbyllë darkën e saj të fundit të shtetit me një fustan të mrekullueshëm të Versace.
 Zonja e parë e Shteteve të bashkuara të Amerikës ka arritur që edhe një herë të marrë gjithë vëmendjen në darkën e shtetit të shtruar për të pritur kryeministrin italian dhe bashkëshorten e tij.

Michelle ka bërë një zgjedhje të menqur, pasi ajo ka veshur një fustan të dizajnuar nga firma e njohur italiane, Versace, përcjell lajmi.net.

Ajo kështu përmbyll një rrugëtim për të cilin është vlerësuar gjithmonë me notat më të larta, pasi për këto darka shtetërore asnjëherë nuk ka dështuar të shkëlqejë.

 

gallery-1476835131-gettyimages-615472558 gallery-1476835195-gettyimages-615472588 gallery-1476835273-gettyimages-615472562-1 gallery-1476835364-gettyimages-615472852 gallery-1476838181-gettyimages-615527502 gallery-1476838375-gettyimages-615527212 gallery-1476835273-gettyimages-615472562