Michelle Obama, shkatërron Donald Trump

Zonja e parë e Shteteve të Bashkuara Michelle Obama ka shprehur në mënyrë të hapur mbështetjen e saj për kandidaten Hillary Clinton, në zgjedhjet presidenciale që do të mbahen më 8 Nëntor.

Në një fjalim të mbajtur së fundi, zonja Obama është treguar e ashpër, kur ka folur për milionerin Trump si njeri që e sheh botën nga kulla e lartë në të cilën jeton dhe bazuar në një sistem vlerash të lidhur me zerot e llogarive të tij bankare. Sipas zonjës Obama ai nuk mund t’i njohë e t’i kuptoje njërëzit e thjeshtë dhe nevojat e tyre.