Milot, një familje kërcënon me vetëvrasje masive

Një familje në Milot kërcënon me vetëvrasje masive.

Ata kanë marrë dy bombola gazi dhe i kanë vënë aty. Familja Lleshi ka kërcënuar se do të hedhin veten në erë.

“Do të hedhim veten në erë, na kanë lënë në mes të katër rrugëve”, është shprehur kryefamiljari.

Atyre u është përmbytur shtëpia prej 2 javësh dhe askush nuk u ka shkuar në ndihmë, ndërsa gjysma e shtëpisë ndodhet nën ujë.