Momenti i frikshëm kur rrufeja godet avionin (VIDEO)

Ky është momenti i frikshëm kur një avion goditet nga një vetëtimë, ndërkohë që është duke fluturuar në një stuhi të fortë.

Aty tregohet një parking makinash në Islandë, ku dëgjohet zhurma e fortë e erës dhe rrebeshit, gjithashtu dhe britmat e burrave të shqetësuar pas kamerës ndërkohë që vetëtima godet avionin me pasagjerë.

Avioni mesa duket përpiqet të fitojë lartësi, që të mund të shmangë pjesën me të keqe të motit.

https://www.youtube.com/watch?v=TCf-m378kpw