Momenti kur bolla gëlltitë qenin (Video)

Një pronari i një qeni në Tajlandë u trondit kur u zgjua dhe pa se kafsha e saj e dashur ishte duke u gëlltitur nga një gjarpër i madh.

Klomphan Khiewwan, që jeton në qendër të provincës Thai në Tajlandë, zbriti poshtë shkallëve në 3 të mëngjesit dhe zbuloi se gjarpri gjashtë metra i gjatë ishte mbështjellë rreth qenit dhe e kishte ngrënë gjysmën e tij.

Ajo thirri menjëherë për ndihmë për ta shpëtuar qenin por ishte vonë, transmeton Gazeta Express.

Për fat të keq, qeni tashmë veçse kishte ngordhur kur erdhi ndihma.

https://youtu.be/-M38eHFwoJw