Në Parlament zhvillohet seanca plenare, 3 deputetet e PS-së selfie nga Liqeni (FOTO)

Teksa në seancën plenare deputetë e opozitës dhe mazhorancës janë duke debatuar në lidhje me paketën e ligjeve të Reformës në Drejtësi, tre deputetet e PS-së ndodhen në terren.

Blerina Gjylameti, Antoneta Dhima dhe Evis Kushi kanë postuar një foto së bashku nga liqeni i Pogradecit.

Gratë socialistë janë duke zhvilluar në fakt takime me gratë e anëtarësuara në parti, kjo në kuadër të mbledhjes së Asamblesë së forumit të gruas në PS-së që u mbajt në Korçë dhe Elbasan.

selfi