Nëna mbyll fëmijën dy vjeç në makinë… për të kërcyer në pub me shoqërinë

Një nënë 25 vjeçe ka zgjedhur të mbyllë fëmijën e saj 2 vjeç në makinë, që ajo vetë të shkonte në pub për t’u argëtuar me miqtë e saj.
Por të qarat e shumta të vogëlushit, kanë alarmuar policinë dhe kalimtarët e rastit.

Ngjarja ka ndodhur në Zvicër, ndërsa policisë i është dashur të lajmëronte një mekanik për të hapur makinën.

25-vjeçarja nuk është bërë e gjallë deri pas mesnate, por kur ka mbërritur është vënë në dijeni se do të shkojë në gjyq për akuzën e neglizhencës ndaj fëmijës së mitur.
f_1476770951-7134638