Neo-nazisti qëllon me armë zjarri 4 policë gjermanë

Katër policë janë qëlluar në Gjermani nga një person që kishte lidhje me një lëvizje të ekstremit të djathtë, raporton “The Independent”.

Ministria e brendshme tha se një burrë 49-vjeçar hapi zjarr ndaj oficerëve, pasi ata hynë në shtëpinë e tij në Georgensgmünd, Bavari.

I dyshuari, i cili është në paraburgim, thuhet se e quan veten një “Reichsburger” dhe është” pjesë e një lëvizje të ekstremit të djathtë që pretendon se gjendja aktuale gjermane është e paligjshëm dhe pretendohet të ketë lidhje neo-nazistët.