“Nëse nuk ndahesh prej saj, do të zhduk. Lëre dhe mos më dil përpara”

Një histori dashurie mes dy të rinjve ka përfunduar në gjykatë. Një i ri shqiptar pas ndarjes nga ish e dashura nisi të kërconte djalin që shoqërohej me atë.

20-vjeçari shqiptar nuk mundi ta toleronte që vajza italiane vetëm 17 vjeçe të lidhej me një bashkëmoshatar të saj.

“I dashuri i ri” u bë shënjestër e kërcënimeve dhe sulmeve agresive të shqiptarit. “Nëse nuk e lë, do të zhduk. Duhet ta lësh, mos më dil përpara”.

Kërcënimet shqiptari ia ka drejtuar në shkollë por edhe me SMS. Situata u përkeqësua edhe më tej, ku shënjestër e kërcënimeve ishte edhe babai i tij.

Në një rast, shqiptar ku pa djalin bashkë me ish-të dashurën e tij në një klub nate, e goditi atë me grusht.

Gjykata në Parma vendosi në fund që të dënonte me 9 muaj burg të pezulluar të riun shqiptar.