‘Ngacmon femra seksualisht’, Trump: Mashtrime

Donald Trump, ka reaguar ndaj akuzave për agresione seksuale (që e vendosin në vështirësi në fushatën e tij sidomos pas propozimeve vulgare mbi femrat), duke i cilësuar mashtrime.

“Këto akuza vicioze sipas të cilave kam pasur një sjellje të papërshtatshme kundrejt femrave janë krejtësisht dhe absolutisht të gabuara”, deklaroi kandidati republikan për presidencialet amerikane gjatë një takimi në Florida.

“Këto sulme janë të orkestruara nga Clinton-ët dhe aleatët e tyre nëpër media”, vazhdoi ai.