I ngacmonte gruan në Facebook, ideja e burrit për t’u hakmarrë ishte brilante

Një grua e martuar merrte shpesh mesazhe ngacmuese dhe erotike nga një mashkull të cilin nuk e njihte. Pasi i tregoi të shoqit për këtë shqetësim, ai gjeti zgjidhjen perfektë për ta larguar.
 Karl Hughes ka veshur të brendshmet e të shoqes dhe ka bërë një foto para pasqyrës duke ia dërguar personit që e bezdiste me mesazhe. Pas kësaj fotoje ai nuk i shkroi më.
d2-224 fghgfhgh-650x358pay-bfs-revenge-on-gf-sexter-1_1476873907-2191786