Nishani flet për kombin kosovar, qëllimet ruse e rrezikun për luftë

Presidenti i Shqipërisë, Bujrar Nishani në një intervistë që do të transmetohet ekskluzivisht në emisionin InfoBox të RTV Dukagjinit, do të flas për shumë çështje me rëndësi.

Se a ka komb kosovar? Se a po bije në grackën e Beogradit, Tirana zyrtare? A sheh potencial të luftës për shkak të cështjes së demarkacionit mes Kosovës dhe Malit të Zi? Cilat janë qëllimet e Rusisë në Ballkan?

Pra këto janë vetëm disa pyetje që përgjigjja do të ipet nesër në në RTV Dukagjini, nga Presidenti  Bujar Nishani.

Kjo intervistë do transmetohet nesër në kuadër të emisionit InfoBox të RTV Dukagjini, me fillim prej orës 18:00.