Një doktor i shurrës për ministrin Enver Hoxhaj

Ministri i jashtëm i Kosovës Enver Hoxhaj vazhdon t’i thërras figurat e shquara që t’i bashkohen në kabinetin e tij.

Kohë më parë ministri Hoxhaj pranoi në kabinetin e tij jugosllavin e vjeter Azem Vllasi për të marrë mësime nga ai rreth parimeve të bratstvo -jedinstvos në mënyrë që t’i përgjigjet vullnetit të kryeministrit Isa Mustafa për t’i shëruar komplekset e së kaluarës.

azem-vllasi

Enver Hoxhaj, poashtu këto ditë ofroi në kabinetin e tij doktorin e shurrës Bujar Bukoshin i cili njihet si kryekrimineli i 3%-shit. Bukoshi njihet si njëri ndër kapot e krimit të organizuar në Kosovë dhe çdo qeveri është e detyruar ta ketë në kabinetin e vet.

bujar-bukoshi

Duke u bazuar në politikën e deritashme të Enver Hoxhaj-t, pritet se së shpejti në kabinetin e tij të ofrohet edhe Mira Markoviq, gruaja e ish diktatorit Sllobodan Millosheviq e cila mund ta këshillojnë ministrin rreth sensibilizimit të faktorit ndërkombëtar kundër ish-ushtarëve të UÇK-së sepse burgu i ndërtuar në Dyz të Llapit akoma nuk është mbushur me ata për të cilët ishte ndërtuar.

mira-markovic

Ministri Hoxhaj është historian dhe duket se po bën gabime të paramenduara sepse ai e kupton fare mirë se çfarë do të shkruajnë historianët e tjerë për punën e tij. Ndoshta ofrimi i kriminelëve në kabinetin e tij i përmushë kërkesat e Beogradit.