Një turist francez rrëzohet në Llogara

Një turist francez ka humbur ndjenjat në Llogara. Ngjarja ka ndodhur mesditën e sotme. Burime nga policia thanë se, turisti ka rrëshqitur në qafën e Qores dhe ka humbur ndjenjat.

Në ndihmë të tij kanë shkuar edhe shokët e tij, ndërsa është ndërhyrë me helikopter.

Ai po transportohet drejt spitalit të Vlorës.