Një vogëlushe e tmerrshme, aftësia e saj kalon kufijtë e imagjinatës (Video)

Disa njerëz e kanë të vështirë të mësojnë qoftë edhe vetëm një gjuhë, ndërsa ka të tjerë që arrijnë të të befasojnë e të të lënë pa fjalë nga aftësitë e tyre për të mësuar, lexuar e folur rrjedhshëm disa gjuhë. I tillë është rasti i kësaj vajzë gjeni, e cila është vetëm 4-vjeçe.
Ajo quhet Bella dhe që në këtë moshë mund të flasë rrjedhshëm anglisht, spanjisht, gjermanisht, frëngjisht, kinezçe dhe arabisht.
Përveç gjuhës së vendit të saj, rusisht Bella Devyatkina nga Moska mund të hyjë plotësisht në librin e çmimeve “Guinness”.
Gjatë talent-“show”-t “Njerëz të pabesueshëm” të kanalit televiziv “Rossija 1”, e mitura ka treguar se kupton dhe flet 7 gjuhë, me lehtësinë e moshës së saj, duke luajtur dhe kërcyer në pritje për të marrë çmimin, “dhurata” e saj.
https://youtu.be/mvsqRsV_5LA