Njerëzit me grup gjaku 0 negativ mund të jenë alienë

Studimet e kryera për personat me grupin e gjakut 0 negativ,  thuhet se nuk kanë  një substancë te proteinat e pranishme në qelizat e kuqe të gjakut si njerëzit e tjerë.

Teoritë sugjerojnë se njerëzit me këtë grup gjaku  nuk mund të jenë  nga kjo  botë. Të tjerë sugjerojnë, se ata janë engjëj të rënë nga qiejt lart, ose ata i përkasin një rrace në errësirën e madhe e hapësirës. Ajo që është e qartë është se ata janë të ndryshëm dhe unikë. Ata nuk mund të marrin gjak nga asnjë lloj tjetër gjaku, vetëm nga 0 negativët. Ata paraqesin 15% e rracës njerëzore dhe shumica ndodhet në Evropën veriore.