Njihuni me fantazitë e shfrenuara seksuale të femrave

Fantazitë e femrave mund të jenë të ndryshme por janë të zjarrta. ‘Healthy Place’, ka zhvilluar një sondazh lidhur me dëshirat më të nxehta të femrave.

Në vendin e parë u rendit “rrëmbimi forcë nga partneri”. Nuk bëhet fjalë për dhunë, por për një dëshirë agresive dhe tërheqja e femrës me forcë dhe të bërit seks me dhunë e çmend një femër.

Në vendin e dytë renditet dëshira për tu shtirur si mashkull për një natë dhe për të tërhequr partnerin drejt dëshirave më të fshehta.

Në vendin e tretë renditet dëshira për të bërë striptizëm për një natë, duke e joshur më së shumti partnerin, por edhe duke i rritur vetes dëshirën.

Një pikë e katërt është dëshira e të kryerit marrëdhënie seksuale “me shefin”.

Ideja e këtij raporti intim është partnerin ta shohësh si një boss të madh dhe ti si një vartëse e bindur, të bësh çfarë të thotë ai.

Pra një Christian Grey i vërtetë derisa më në fund të shijohet kënaqësia.