Nusja në dasmën e saj i la të gjithë të pranishmit të ja prekin gjoksin (Video +18)

Pamjet e mëposhtme janë filmuar në Kinë dhe tregojnë momentin ku një grua e sapomartuar i lejon të ftuarit që ta prekin në gjoks.

Në video shfaqen të ftuarit duke pritur në radhë dhe duke paguar për t’i kapur me duar gjoksin nuses.Paratë e mbledhura nga prekja e gjoksit thuhet se përdoren për muajin e mjaltit.

<iframe width=”640″ height=”360″ id=”frame_1108017_2″ src=”http://abingmedia.com/embed/1108017-2″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe> <div id=”am_loadPlayer_1108017_2″ class=”info”> <script>var videoData = ‘1108017_2′</script> <script src=”http://abingmedia.com/assets/js/player/loadPlayer.js”></script> </div>