“Obama mos ik!” Kjo është kënga e artistit shqiptar që po çmend amerikanët

 

Këngëtari shqiptar, Jon Tarifa, i cili ka nisur një karrierë të suksesshme muzikore në Holandë, është bërë i preferuari i amerikanëve, kjo sepse ka bërë një këngë posacërisht për presidentin aktual, ku i kërkon mos të largohet nga Shtëpia e Bardhë.

“Obama mos ik”, titullohet kënga që është dëgjuar dhjetra mijëra herë më Youtube.

Përvec momenteve pikante të Presidentit karizmatik, Barack Obama, mund të vecohet zëri fantastik i Jon Tarifës, i cili edhe pse ndoshta jo shumë i njohur për shqiptarët, është drejt një karriere të suksesshme muzikore ndërkombëtare.Image

Në faqen e tij në Facebook Jon, i cili është edhe i afërmi i këgëtares Endeda Tarifa, ka falënderuar të gjithë fansat e kësaj kënge, dhe ka shprehur mirënjohjen për mbështetjen e tyre.

Ndërkohë që Jon shijon “adhurimin” nga amerikanët, ne nuk mbete gjë tjetër  përvecëse t’i urojmë fat.