Orgjitë e stjuardesës së martuar…

Një ditar seksi ka ndezur një betejë ligjore në Holandë.

Ditari mbahej nga një stjuardesë e martuar, e cila përshkruante marrëdhëniet seksuale me kolegët.

Por i shoqi e zbuloi dhe tentoi ta publikonte në media.

46-vjeçarja mbante një ditar intim për lidhjet e saj me kolegët e kompanisë Transavia.

Por ditari i nënës së katër fëmijëve u zbulua nga i shoqi, që u tërbua kur e lexoi.

Ai menjëherë ua dërgoi mediave në Holandë.

Në ditar ka detaje për aktivitetin seksual me meshkuj të tjerë në avion, gjatë ndalesave dhe në hotele.

I shoqi donte që çdo detaj të bëhej publik, por kompania ajrore e dërgoi çështjen në gjyq duke kërkuar bllokimin e publikimit të ditarit.

Thuhet se padinë e ka bërë vetë sjuardesa, e mbështetur nga linja ajrore.

Kompania thotë se publikimi do i shkaktonte një dëm të madh.

Ajo shton se një hetim i brendshëm ka zbuluar se siguria e pasagjerëve nuk është vënë kurrë në dyshim.

Kompania i ka kërkuar stafit që të mos flasin me median.