Pako e dyshimtë, evakuohet stacioni i metrosë në Londër

Stacioni i metrosë së “North Greenëich” në Londër është mbyllur pas një alarmi sigurie si pasojë e të cilit janë evakuuar mijëra persona.

Raportet sugjerojnë një “pako e dyshimtë “, u gjet në një tren në afërsi të ‘O2’.

Një zëdhënëse e policisë së transportit britanik, ka thënë për “The Independent” se ata u thirrën në stacion rreth ores 11.07 sipas kohes lokale dhe se hetimet janë duke vazhduar.