Pamje të frikshme pas tërmetit në Janinë

Frikë e tmerr la pas tërmeti në Janinë. Banorët i tremben lëkundjeve të tjera të tërmetit dhe mediat greke raportojnë se pasiguria i ka mbërthyer të gjithë.

Në këtë video të postuar duket qartë ajo që la pas tërmeti, pamjet janë të frikshme. Toka është çarë në thellësi të konsiderueshme.