Paparaci në Kuvend/ Mesila Doda, foto për “Facebook” me ushtarët e gardës. Mirela Kumbaro “guxon” me fund

Ditët e enjte nuk tërheqin vëmendje vetëm “debatet” në parmalent, por edhe prapaskenat. Pjesë e tyre mund të jenë momente që deputetët nuk duan të publikojnë, por aty janë pararacët për ti nxjerrë “zbuluar”. Gratë e parlamentit janë ato që tërheqin më tepër vëmendjen me veshjen apo gjestet e tyre. Më poshtë do të shohin dy prej tyre.

Mesila Doda, foto për “Facebook” me ushtarët e gardës

Mesila Doda e veshur më një kostum të kaltër ka ndaluar për pak para se ty hyje në seancë. Arsyeja? Një foto për në facebook. Nga ajo çfarë u pa më vonë, Mesila kishte menduar një diçiturë që i shkonte për shtat një fotografie para derës së Parlamentit, në krah të ushtarëve të Gardës. (Ata ndodheshin aty, për shkak të protokollit, pasi atë ditë po vinte një personalitet i huaj.)

mesiladodamesila

Mirela Kumbaro “guxon” me fund

Të gjithë tashmë e kemi para syve stilin disi të veçantë të veshjes së ministres së Kulturës Mirela Kumbaro.

Gjithnjë me pantallona dhe bluza të gjera, si dhe më e guximshme në ngjyra, kishim humbur shpresat që një ditë ta shikonim Kumbaron me ndonjë fund. Mirëpo ja ku vjen. Por ama, jo fund dosido, edhe ky ka stilin e tij të veçantë dhe nuk diskutohet që i shkon shumë.

mirela