Parkingu i stadiumit ‘Loro Boriçi’, Voltana Ademi tregon zgjidhjen e problemit

Kryetarja e Bashkisë së Shkodrës, Voltana Ademi, ka folur në lidhje direkte për “SuperSport” lidhur me çështjen e parkingut të stadiumit “Loro Boriçi”.

Ademi ka thënë se ne jemi të gatshëm që t’i japim një zgjidhje dhe kemi bërë propozimet tona. Kjo çështje kërkon vullnet dhe është zgjidhshme ka thënë Ademi.

Sipas qytetares së parë të Shkodrës parkingu i stadiumit zgjidhet nëse pronarët që kanë banesat për rreth shpërblehen me çmimin duhur.