Pasaniku paguan 8 milionë euro për një targë /FOTO

Të paguash 8 milionë euro për të vendosur në një nga makinat e tij Rolls Royce, targën ku shkruhet “Dubai 5”.

Është kjo shuma që ka paguar një miliarder indian me banim në Emiratet e Bashkuara të Amerikës, i cili derdhi 33 milionë dirham, ose plot 8 milionë euro.

Balwinder Sahani një biznesmen në krye të kompanisë “Rsg International” dhe i fuqishëm në ndërtim, thotë se do ishte gati të ofronte në ankandin e 8 tetorit, dhe 25 milionë euro për atë targë.

Vitin e kaluar i njëjti pasanik, pagoi 6 milionë euro për të marrë targën “Dubai 9”.

Ai thotë se deri më tani ka koleksionuar dhjetë targa dhe se dëshiron të tjera, ndërsa e fundit do i vendoset njërës prej makinave të tij Rolls Royce.