Pastuesja lan shkollën me acid, 8 nxënës urgjent në spital

Shtatë nxënës të shkollës “Jashar Hoxha” në Paskuqan janë çuar në spital pasi kanë shfaqur probleme me shëndetin. Ato janë dërguar ugjent në repartin e toksikologjisë.

Nxënësit janë në klasë të shtatë dhe mësohet se janë ndier keq, sapo kanë hyrë në mëngjes në shkollë nga era e rëndë e acidit, me të cilin pastruesja kishte larë mjediset e shkollës.

Mësohet se nxënësit janë në gjendje të mirë shëndetësore ndërsa në shkollë punonjës të shëndetësisë po bëjnë matjet për acidin e përdorur