Për imunitet më të fortë trupor, konsumoni këto ushqime…

Askush nuk mund ta mohojë se ne jetojmë në një botë me bakterie dhe ne nuk mund të evitojmë ekspozimin ndaj tyre.

Kjo ndikon që njerëzit të sëmuren shpesh e megjithatë ka shumë gjasa që ne edhe në të ardhmen të sëmuremi sërish nga viruse dhe sëmundje të ndryshme që lidhen drejtpërdrejtë me një imunitet të dobësuar.

Shanset tona më të mira për të shmangur sëmundje janë duke përdorur higjienë të mirë, duke ushtruar, dhe përdorimin e zakoneve të duhura ushqimore.

Një qasje e duhur është e nevojshme për të ruajtur një gjendje të mirë të shëndetit. Ndërsa higjiena e mirë dhe ushtrimi  shërbejnë si këshillë e qartë për shumicën e njerëzve.

 

Merrni një hap në drejtimin e duhur, duke përfshirë këto tetë ushqime të mëposhtme që forcojnë sistemin imunitar në dietën tuaj:

Këpurdhat

cooking with mushrooms

Hudhra

cooking with garlic

Kanellë

cooking with cinnamon

Brokoli

cooking with broccoli

Jogurti

yoghurt

 

Boronica

blueberries for breakfast or lunch

Avokado

avocado-878958_640

Spinaqi

spinach-in-a-bowl-1260x840