Për të gjithë që preferojnë smartfonët Samsung, vjen një lajm i mirë nga kompania

Edhe pse kjo mund të mos e zëvendësojë dëmin e Galaxy Note 7, së paku S7 nuk do të eksplodojë në mënyrë të papritur.
Pronarët e S7 dhe S7 Edge kanë filluar të vërejnë disa përditësime të reja në pajisjet e tyrë që kanë sjellur tipare mbresëlënëse të cilat kanë qenë pjesë vetëm e Note 7.

Këto tipare përfshijnë ekranin me dritë të pandalshme, tipare të personalizuara të fotove, zgjedhjen mes orës digjitale ose analoge dhe njoftime të reja.

Megjithatë, jo të gjitha tiparet e Note 7 mund të integrohen në S7 pasi që kjo e fundit nuk është e pajisur me stilolapsin elektronik S-Pen.

Gjithashtu, disa tipare të reja nuk funksionojnë në mënyrë të rregullt gjatë lansimit fillestar.

Njëra prej tyre është edhe aplikacioni i Samsung për e-mail që ka hasur në problem me njoftimet në S7 dhe S7 Edge.