Për të qeshur dhe të për qarë/ Shefi i Urgjencës kërkon kontribut për të blerë rrobalarëse

Një gjë e pazakontë ka ndodhur në Urgjencë.

Një qytetar ka fotografuar një njoftim të pazakontë, ku shefi i Urgjencës u kërkon punonjësve që të kontribuojnë me 1300 lekë të vjetra për të blerë një rrobalarëse.

Fotoja është dërguar nga qytetari te Nisma Thurje. Ky është një akt i paprecedentë, pasi për të tilla orendi duhen bërë tenderë dhe ka dikastere të posaçme që merren.