Përbërësi që e përgatisni në shtëpi për heqjen e zbokthit

Zbokthi është një problem me të cilin përballen si meshkujt ashtu edhe femrat.

Kjo shkaktohet nga probleme të ndryshme me lëkurë por edhe nga përdorimi i produkteve të gabuara për pastrim.

Mirëpo, fatmirësisht ekzistojnë metoda se si ta hiqni qafe zbokthin e kjo vetëm ndërmjet një përbëri, vajit të kokosit.

Aplikoni vaji e kokosit në rrënjët e flokëve tuaj dhe lëreni të qëndrojë për së paku 30 minuta përpara se ti pastroni flokët.

Aplikojeni këtë metodë sa herë që i pastroni flokët dhe do të vëreni rezultatin shumë shpejtë./Indeksonline/