Përgjigjet De Biazi: Hafizi ziliqar, nuk kam ofenduar askënd

Xhani de Biazi e ka pasur të pamundur që të mos kundërpërgjigjet, pas deklaratës së ish-trajnerit të Kombëtares, Astrit Hafizi. Ky i fundit e cilësoi italianin arrogant dhe për kohën që kishte drejtuar vetë ekipin përfaqësues, ka theksuar se ishte një periudhë krejt tjetër, përfshirë edhe faktin që lojtarët nuk ishin “të importuar” nga jashtë, siç ndodh tani.

Më tej, shkodrani ka shprehur krenarinë që ka arritur të drejtojë Kombëtaren e vet, ndryshe nga De Biazi, që nuk mund të jetë në krye të Italisë. Mjaftueshëm “shigjeta”, që të shtyjnë 60-vjeçarin që të reagojë përsëri. Këtë herë, ai e quan Hafizin ziliqar për çka ka arritur, ndërkohë që ka vlerësuar në maksimum kontributin e lojtarëve, që arritën të bëjnë histori me kualifikimin në Europian, por edhe me paraqitjet në kompeticionin kontinental…

REAGIMI

“Do të doja të mos humbja kohë me polemika të kota dhe të shfrytëzoja gjithçka në dobi të punës për Kombëtaren tonë, por jam shumë i kujdesshëm që përveç punës sime, të mbroj edhe stafin tim, lojtarët e mi. Kur dëgjoj të më flasin për mungesë të ‘kulturës sportive’, buzëqesh dhe nuk e lejoj veten të bie kurrsesi në nivelin e tyre…