Përjetoi tmerrin më të madh në ditën e martesës (Video)

Një çift nga Libani, të cilët ne damsën e tyre kishin dashur që të argëtohen deri në pikën e fundit pa u mbetur asgjë merak, në një moment iu shkoi gjithçka mbrapsht.

Ata nga gëezimi ishin hedhur në pishinën e cila ndodhej në hotelin ku po festonin, ndërsa velloja që nusja kishte veshur u bë shumë e rëndë në ujë dhe filloi ta tërhiqte atë poshtë. Përkundër të gjitha përpjekjeve, nuk arrinte dot dhe filloi të bërtiste por që askush në rreth nuk e dinte se çfarë po ndodhte.

Bashkëshorti mundohej t’ia kapte dorën që ta shpëtonte por që të dy ishin mbytur në rast se nuk ishte vërejtur ngjarja nga një krushk i cili ua hodhi një mjet që t’i shpëtonte ata.

https://youtu.be/EQxCJwqvtVA