I plagosur në Durrës, i dyshuari për vrasjen me pagesë

29-vjeçari Alfred Skonja, që u plagos mbrëmjen e sotme një atentati në lagjen nr.5 në Durrës, sapo ishte liruar nga burgu.

Ai ishte arrestuar më 25 gusht duke drejtuar një makinë të vjedhur dhe u dyshua për organizimin e një vrasjeje.

Alfred Skonja u lirua për mungesë provash, pasi u akuzua se kishte planifikuar vrasjen me pagesë të një biznesmeni dhe pas kryerjes së krimit do ta digjte me benzinë automjetin e vjedhur.

Por Alfred Skonja qëndroi në burg vetëm 30 ditë, dhe u lirua për mungesë provash.