Plehrat/ Aktivisti Arlind Qori “bën për një lek” Ramën, ja ç’shkruan në Facebook

Kryeministri Edi Rama në një takim me ricikluesit dhe krerët e bashkive në vend deklaroi se me ligjin e ri për menaxhimin e mbetjeve do të nis beteja për të pastruar Shqipërinë.

Ai pohoi se ndonëse për këtë ligj është hapur një debat i madh, mjedisi ka nevojë për kthesë rrënjësore.

Kjo ka sjellë edhe ironinë e aktivistit të Organizatës Politike dhe pedagogu Arlind Qorri, raporton Opozita.com.

“Të importosh plehra që të pastrosh vendin – siç pretendon Rama – është si të hash dru që të mos kesh dhimbje, të futesh në det që të mos lagesh apo të votosh Ramën që të përmirësosh Shqipërinë”, shkruan në Facebook pedagogu Arlind Qori. /Opozita.com/