Po bënin fotot e martesës, nusja e pëson keq (Video)

Ajo padyshim kaloi orë të tëra derisa e zgjodhi fustanin më të mirë për dasmën të cilën e kishte ëndërruar gjithmonë.

Por kësaj nuseje të re iu shkatërrua dita kur fundi i fustanit të saj u shkoq nga trupi i saj kur vetura që ishte pranë papritur filloi të lëvizte.

Të sapomartuarit mbetën të skuqur në fytyrë dhe të nervozuar, pasi nuses iu kap fustani për veture dhe iu shkoq nga trupi përderisa ishin duke pozuar për foto, transmeton Gazeta Express.

E gjitha kjo ndodhi në Ufa të Rusisë, përderisa çifti i ri po pozonte para një veture klasike për foto të martesës.

http://www.dailymail.co.uk/video/index.html?ito=embedded