Policia e Shtetit blindon kufirin, angazhohet për goditjen e trafikut të drogës

Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë, Delta Force dhe Policia e Shtetit është angazhuar tërësisht në goditjen e trafikut ndërkombëtar të lëndëve narkotike.

Plot 272 forca policore patrullojnë 24 orë vijën bregdetare dhe kufirin jeshil për të parandaluar raste të mundshme të trafikut të lëndëve narkotike drejt Italisë dhe Greqisë.

Plani i veçantë i Policisë së Shtetit për forcimin e masave është bërë në kuadër të rasteve të fundit ku janë goditur grupe kriminale dhe raste të shumta të kultivimit të kanabisit.