Portieri i Spanjës “tallet” me sulmuesit shqiptarë: “Nuk bënë asgjë, kisha ftohtë”

Portieri i Spanjës, David De Gea mbëmjen e djeshme i ka pasur shumë të lehta punët, pasi kombëtarja Shqiptare e ka rezikuar shumë pak herë portën e tij. Në intervistën e dhënë pas përfundimit të ndeshjes, De Gea nuk ndalon vetëm në deklarata tipike sportive, por bëri dhe ironi.

“Bëmë një ndeshje të madhe. Shqipëria nuk kishte raste dhe unë nuk kisha shumë punë. Madje për batutë mund të them se kisha ftohtë.”- u shpreh ai.

“Shqipëria dhe Italia ishin ndeshjet më të vështira jashtë fushe. Ne erdhëm me ambicie dhe duhet të fitonim për të qenë të parët.”