Postimi prekës i Mërgim Mavrajt para ndeshjes me Spanjën

Mergim Mavraj pak orë para ndeshjes Mavraj ka gjetur kohë për të bërë një postim sa prekës aq edhe shpres-dhënës për të gjithë tifozët kuq e zi.

“Edhe për këtë pjesë të historisë shumëkush tha që është e pa mundur” – ka shkruar ai. Për të shoqëruar këtë shprehje ai ka zgjedhur një foto nga momentet e bukura të kampionatit evropianë në Francë, për të cilin, ashtu si thotë dhe futbollisti, të shumtë ishin ata që nuk besuan tek skuadra.