Prerja e pyjeve, gjykata e Pukës lë të lirë 3 inspektorët

PUKË- Gjykata e Pukës ka lënë të lirë tre inspektorë të shërbimit pyjor të arrestuar nga polica për shpërdorim detyre. Gjykata e Pukës e vlerësoi sot si të paligjshëm arrestimin e inspektorëve Gjin Filipaj, Astrit Hyseni dhe Frrok Gjokën.

Në lidhje me rastin, kreu i Bashkisë së Pukë, Gjon Gjonaj ka vlerësuar vendimin e drejtësisë, ndërsa e quajti stisje politike arrestimin e tre inspektorëve të shërbimt pyjor.

“Burgosja e tyre ishte stisje nga segmente të caktuara. Prishja e interesave na vë përballë sulmeve”,- tha ai ndërsa shtoi se: “Puna jonë për ndryshimin e Pukës nuk do të ndalet”.

“Nga hetimet e kryera ka rezultuar se këta shtetas kanë shpërdoruar detyrën duke autorizuar në mënyrë të paligjshme prerjen e një sipërfaqe prej 3000 metër katror në ekonominë pyjore Krrab–Bushat administratorit të subjektit “Gjoka shpk”, shtetasit Frrok Gjoka”, sqaron