Prindërit emigrant tentojnë ta shesin vajzën e tyre në internet

Policia në Duisburg ka thënë se dyshohet se prindërit e moshës 40 vjeç kanë tentuar ta shesin vjazën e tyre përmes internetit.
Prindërit e kanë ofruara fëmijën e tyre në ankandin amerikan ankand “Ebay” me një çmim prej 5,000 euro, thuhet në deklaratë, transmeton lajmi.net.

Policia kontrolloi banesën dhe konfiskoj një kompjuter dhe prova të tjera. Siç u tha, anëtarët e tjerë të familjes ishin të vetëdijshëm për qëllimin e prindërve.

Prindërit, të cilët policia i ka përshkruar si refugjatë, u ndaluan në pyetje për tentativë trafikim.