Protagonisti i festës së Top Channel, vetëm Itani

Ai është padyshim më I përkëdheluri dhe në qendër të vëmendjes në familjen Hoxha.

E në fakt bëhet fjalë për vogëlushin Itan, I cili përgjat festës së Top Channel ka qenë duke kërcyer dhe kënduar gjatë gjithë kohës. Diçka e tillë është shfaqur në rrjete sociale nga motrat e tij Lori dhe Sara Hoxhae1_1476737105-7530372