Provokimi i Xum Allushit: T’i gjejmë Robert Aliajt një burrë për shtëpi

Në spektaklin e sotëm “Dance with me” ka spikatur një provokim i konkurrentit Xum Allushi kundrejt një prej anëtarëve të jurisë më kontrovers siç është Robert Aliaj.

Në një moment të shfaqjes, Alketa i jep fjalën Xumit për të shprehur tre dëshirat e tij. Ky u fundit duket se ka në fokus Robertin dhe për këtë arsye dëshirën e parë e ka: “Ti dalin flokët Robertit si Sabjanit”.

Dëshirën e dytë e ia lë partneres së tij Fjolla Morina, e cila duket se ka filluar ta ndjejë si pengesë peshën Xumit në kërcim dhe për këtë arsye shprehet: “Inshalla dobësohesh sa më shpejtë (Xum)”.

Dëshirë ne tretë Zumi e shpreh sërish vetë, por duket se nuk e ka hequr nga shënjestra Robertin: “Dëshira ime e tretë është…, a t’i gjejmë një burrë të mirë Robertit, një burrë për shpi?!”, transmeton Syri.net

Roberti mbetet i zhgënjyer, por preferon të mos polemizojë dhe reagon vetëm më një fjali: “Ai banaliteti i Xumit me zhgënjen pak, sepse është si një stekë, madje as si stekë nuk është…! Prandaj unë do jap pikë vetëm për Fjollën, 6 pikë”.