Puthi ish gruan pa lejën e saj, shqiptari dënohet me 3 muaj burg

Tre muaj burg.

Ky është vendimi i një gjykata në Itali për një shqiptar, i cili puthi ish-bashkëshorten pa dëshirën e saj.

“La Stampa” shkruan se shqiptari me banim në Cuneo u akuzua fillimisht për dhunë seksuale.

Për këtë, prokuroria kishte kërkuar dy vite burg.

Por avokati mbrojtës i shqiptarit, Thomas Bassino argumentoi se i akuzuar “nuk kishte ndërmend të kryente një akt tillë dhe të dëmshëm të lirisë seksuale.