Qytetari dixhital nga Kosova denoncon autoritetet e rredit rrugor

Qytetari dixhital ka ber denoncimin e radhes tek Sali Berisha, ndiqeni postimin e ti me posht.
Qytetari dixhital nga Kosova denoncon:
Gjoben, plaçkitjen nga çunat e krimit te Saje qorrit!
I bej thirrje prokurorise te vendose para ligjit banditet me unforme qe plaçkisin me gjoba qytetaret! sb
“Pershendetje Z.Berisha siç po e shihni edhe ne foto sot gjate rrugetimit tonë per ne Tiranë, policia rrugore e Shqiperis na ndalë siç ndalë pothuajse qdo Kosovar qe mësyn Shqiperin dhe dënon-gjobit ( plaqkit ) 61Euro Cash per arsye tej-kalim shpejtësie gjë të cilen nuk arrin as vetë polici te ta deshmoj. Maltretimi nuk mbaron ketu, ata te ndalin patenten me mundsi ri-marrje vetem pas 3dite dhe nese unë si qytetar i Kosoves dua te vazhdoje rrugetimin time drejt Maqedonis ose Malit te Zi nuk mund pa patent shoferin te cilin me ka konfiskuar policia Shqiperis edhe pse e kame paguar Gjoben-Plaqkitjen.
Kjo eshte Mikëpritja vellazerore e Shtetit Shqiptar per ne Kosovaret qe duam ta kalojm nje dite ne Shqiperi.
Kjo nuk eshte asgje tjeter perveqëse TURP TURP TURP”/ opozita.com