Rama dialogon me fermerët, ndalet në Këlcyrë

Kryeministri Edi Rama ka vazhduar sot bashkëbisedimin e tij me fermerët në jug të vendit, duke u ndalur në fshatin Sukë të Këlcyrës. Rama ka shpalosur strategjitë për zhvillimin e bujqësisë, duke e vënë theksin tek nevoja e bashkimit të fermerëve për të përfituar kredi dhe subvencione dhe nxjerr fitime.

“Ku shesim bashkë, aty bëjmë para”, tha ai, se kostot janë më të ulëta.

Vijon…