Rama publikon video-monologun 90 minuta me vonesë, flet për reformat e qeverisë

Kryeministri ka publikuar në Facebook video-monologun si çdo të dielë, ku flet për sukseset e Qeverisë së tij, por edhe sulmon kundërshtarët politikë.

Por, këtë javë Rama shkeli vet premtimin e tij, pasi publikoi monologun me 1 orë e gjysmë vonesë, dhe jo siç është përcaktuar në orën 17:00.

Kësaj radhe, Kryeministri zgjodhi të fliste për reformat e Qeverisë, konkretisht për rritjen e pagave dhe pensioneve.

Qeveria do të shpenzojë 100 milionë Dollarë nga buxheti i shtetit për rritjen e pagave dhe të pensioneve, tha Rama.

Por, përsëri nuk harroi të sulmonte opozitën dhe mediat duke i quajtur “kazan”.