Reagon Garda për grabitësin e karburanteve: Punonjës i yni, por ishte në provë

Garda e Republikës ka reaguar menjëherë pas lajmit se një punonjës i saj, Geraldo Guri, 21 vjeç, është arrestuar pasi ka rezualutuar se ishte personi me armë dhe em kapuç të kuq që vidhte xhiron e karburanteve.

Garda tha se Geraldo Guci ishte punonjës në provë dhe ende nuk i ishte dhënë arma e shërbimit.