Rëndohet situata nga reshjet në Laç, evakuohen 50 familje

Reshjet e shiut që kanë pushtuar vendin prej më shumë se 48 orësh kanë sjellë një situatë problematike në disa zona. Kurbini është një prej njësive administrative ku reshjet kanë shkaktuar një situatë të pazakontë dhe madje edhe një viktimë.

Mësohet se dhjetëra hektarë sipërfaqe toke janë përmbytur si dhe mjaft banesa. Deri tani janë evakuuar 50 familje në Milot dhe Laç.