Rikthehen përmbytjet në Lezhë, ‘Besëlidhja’ nën ujë!

Rikthimi i reshjeve të shiut gjatë natës së shkuar ka rikthyer sërish përmbytjet në zonat e Lezhës.

Lagjja më e prekur në qytet është ajo “Besëlidhja”, e cila u përmbyt edhe pak ditë më parë.

Ndërkohë, përmbytje të tokave bujqësore janë shkaktuar edhe në fshatra Barbullojë dhe Blinisht.