Rilindja boton poezi për Edi Ramën, vargje që edhe Enver Hoxha do ti kishte zili

Në faqen zyrtare në Facebook të “Rilindjes” së Edi Ramës është hedhur një poezi kushtuar Kryerilindasit, të cilën edhe Enver Hoxha do ta kishte zili. Edi Rama aty cilësohet edhe punëtor edhe llogaritar edhe legjendar, kurse “armiqtë” etiketohen ashtu si ka qejf kryetari, “zagarë”. Jo vetëm kaq por në këtë poezi qesharake të botuar në faqen e Rilindjes bëhet thirrje që “armiqtë” e udhëheqësit, duhet ti “shkelim e ti bëjmë pluhur”…

Poezia e plotë për Kryerilindësin Edi Rama:

Ecen drejte me koken lart.
Si i thjeshti qytetar.
Le te lehin keta zagart.
Se ty te kemi kryetar.

Ty te kemi krenari.
Punetor dhe llogaritar.
Rrofsh sa malet o njeri.
Te pacim o legjendar.

Le te flasin te deshtuarit.
Ti shkelim e ti bejme pluhur.
Kane inat keta te mbaruarit.
Se jemi Drejtimi i Duhur…

Pune kerkuam pune na dhe.
Kush ne qytet e kush ne fshat.
Lider ti do jesh per ne.
E jo kelyshat demokrat.auto_poezia1477128228